Møte med HiST

I dag har jeg, John Brumo og John Birger Stav hatt et møte hvor vi har diskutert hva HiST skal bidra med i KOSEN-prosjektet fram til sommeren. Før møte hadde jeg laget forslag tilfordeling av arbeidsoppgaver, og det var fruktbart når vi skulle komme fram til en forståelse av hva partene forventer/ønsker av hverandre. Dokumentene besto av veldig konkrete beskrivelser av hva som måtte gjøres. I hovedsak dreide det seg om tre hovedpunkter:

  • Opplæring i SRS-systemet for a) KOSEN-medarbeiderne og b) lærerne i ressursgruppa
    Vi fant ut at det var best å dele opplæringen her ettersom de to gruppene antakeligvis har andre interesser og spørsmål enn KOSEN-medarbeiderne til systemet. Det kunne likevel ha vært nyttig for en KOSEN-medarbeider å være til stede (som observatør) på SRS-opplæringen av lærerne for å få litt innblikk i hvordan lærerne forholder seg til denne teknologien…
  • Videoforelesninger om temaet «IKT i undervisningen»
    Her kom det fram 4 hovedbolker, men HiST skulle lage en nærmere oversikt over mulige tema til videoforelesninger til neste møte. De 4 bolkene er i) bruk av SRS – metodikk ii) bruk av SmartBoard – teknikk og metodikk iii) SRS fra et elevperspektiv iv) koblingen SRS og SmartBoard.
  • Utvikling av SmartNotebook-filer
    Her må KOSEN-medarbeiderne sette seg inn i hvilke temabolker det kan være aktuelt å lage Notebook-filer om, til bruk i vgs. Her vil HiST bidra i sluttfasen med blant annet lay-out og design når Helene, Heidi og Christina har funnet fram de GODE og INTERESSANTE språkfenomena. HiST skal også i nærmeste framtid kurse medarbeiderne i KOSEN slik at vi vet litt mer om mulighetene som finnes i Notebook-filene.

Vi avtalte også nytt møtetidspunkt. Det bidrar til at vi alle nå får litt press på oss til å gjøre noe fram til neste møte.

Her er forresten en video om SRS som HiST har laget.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: