Pangstart for KOSEN høst 2012

Da er sommerferien over for denne gang, og KOSEN-arbeidet er i gang for fullt. Vi startet allerede 6. august med det siste av de faglige seminarene hvor Tor Anders Åfarli presenterte den siste bolken av det språkfaglige innholdet. Øvrig medvirkende var: Helene Hauge, Heidi Brøseth og Kristin M. Eide.

Det har vært litt vanskelig å komme seg inn i varmen hos Multimediesenteret i år. (Det er sikkert flere ved NTNU som har oppdaget videoforelesningens mange fordeler…) Men hvis alt går etter booking-skjemaet, så vil forelesningene til SPRÅK6200 bli tilgjengelig for studentene i suksessiv og riktig tid utover i semesteret.

KOSEN har også mast seg med på Norgesuniversitetets høstkonferanse. Der tar vi sikte på å presentere det vi mener er de viktigste resultatene fra KOSEN-prosjektet (så langt).

I dagene framover skal vi organisere og planlegge samling for studentene på SPRÅK6200. Samlingen skal finne sted 30.-31. august.

Dessverre har ikke søkertallene til SPRÅK6200 vært så bra som vi kanskje håpet på, men vi satser på at nettundervisning er et marked i vekst, og at det etter hvert vil bli mer etterspørsel etter fordypningsemner på nett.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: